avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Pentru încheierea unui contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Pentru încheierea unui contract de utilități (gaze, ...

Bună ziua,
Pentru încheierea unui contract de utilități (gaze, curent) se poate folosi contractul de partaj succesoral prin care am devenit proprietarul casei? Dacă nu, ce act de proprietate se poate folosi?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:59, 16 Septembrie 2021
Da, este un act de proprietate valabil pe care il puteti prezenta ca sa justificati dreptul dvs de proprietate. Eventual puteti solicita si un extras de carte funciara care sa il insoteasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie verificate la cumparare apartament? laura07 laura07 Buna ziua Vreau sa cumpar un apartament in Brasov si ma intereseaza ce acte trebuie sa obtin/verific Care sunt etapele cumpararii unui apartament? Dar dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare sub semnatura privata nicolae242 nicolae242 buna ziua se poate face un contract de vinzare cumparare sub semnatura privata in care sa se specifice ca fratele imi vinde 2 camere construite de mine (cu ... (vezi toată discuția)