avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, mă aflu în CCC (încasez indemnizația ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, mă aflu în CCC (încasez indemnizația creștere ...

Buna ziua, mă aflu în CCC (încasez indemnizația creștere copil), pentru copil cu handicap. Îl aceasta perioada pot obține venituri suplimentare din drepturi de autor? Daca da, in ce cuantum trebuie sa fie veniturile realizate astfel. Nu as dori sa mi se suspende indemnizația și nu știu dacă sa accept oportunitatea de a realiza un venit suplimentar sau nu. Nu știu daca are sau nu vreo importanta, dar eu nu sunt angajata niciunde, beneficiez doar de indemnizație in urma lunilor lucrate anterior nasterii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 19 Septembrie 2021
6250 lei net /an calendaristic este suma ...

Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil ... @mihahd1984 @mihahd1984 Buna ziua. Momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil cu handicap. Intrebarea mea este daca pot sa realizez venituri in perioada aceasta. Adica ... (vezi toată discuția)
Daca beneficiez de indemnizatie de crestera a copilului pot munci ... Gigidavid Gigidavid Daca beneficiez de indemnizatie de crestera a copilului pot munci legal in alta tara? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua...eu beneficiez de indemnizatie crestere copil si as ... Cerasela1992 Cerasela1992 Buna ziua...eu beneficiez de indemnizatie crestere copil si as dori sa ma angajez...daca la locul de munca imi face contract de colaborare mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)