avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impreuna cu sora mea, am mostenit de la mama un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impreuna cu sora mea, am mostenit de la mama un apartament . ...

Impreuna cu sora mea, am mostenit de la mama un apartament . Sora este plecata de multi ani in strainatate si nu are intentia sa revina in tara. Vrea sa imi cedeze partea ei de mostenire. care sunt modalitatile ? Este necesara prezenta ei ,sau este suficienta o imputernicire legalizata in tara ei de domiciliu actuala?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:25, 20 Septembrie 2021
Ați dezbătut succesiunea? Aveți un certificat de moștenitor după mama?
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2021
raluk0207, utilizator
Avem certificate de mostenitor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sora dvs sa intocmeasca o procura la Ambasada sau Consulat, prin care sa imputerniceasca o alta persoana (nu dvs) din Romania, sa va doneze cota ei indiviza din masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura succesiune Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la procedura succesiunii de urmat in cazul in care ambii parinti au decedat, primul in 2008, iar al doilea in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala dod dod Mama a murit acum 3 ani ,iar tata vrea sa deschida succesiune dupa mama. Noi suntem 4 frati iar 2 din frati sunt in strainatate IAR O SORA TREBUIE SA PLECE ... (vezi toată discuția)