avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire

Lamurire
Cel mai recent răspuns: mimiela , utilizator 10:45, 28 Septembrie 2021
Lamuriti-ne ca să va lămurim.,sau cu alte cuvinte cum vreti sa primiti o lămurire dacă nu adresați o intrebare...
Buna ziua. Am certificat de moștenitor după decesul mamei în anul 2009, Eram moștenitori eu și tatăl meu ce a decedat în 2019. Eu doresc sa fac certificat de moștenitor după tatăl meu, Este vorba de un apartament, o casă lațară și ceva teren pașune, sub 500 m , aș dori un preț estimativ pentru certificatul de mostenitor dupa tatăl meu . Multumesc pentru raspuns .
Se calculează în funcție de valoare bunurilor și ... diferă de la notar la notar. Întrebați unul sau mai mulți notari de la locul ultimului domiciliu al tatălui.
Multumesc. Dar stiu ca preturile sunt aceleasi indiferent de notar , macar asa ar fi trebuit sa fie
nu stiti bine , au onorarii diferite si e normal sa fie asa.
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 20 ani de la deces xcpaula xcpaula Buna ziua Parintii mei au divortat in urma cu 30 ani, dar nu au facut partajul la momentul divortului. Tatal meu a decedat in urma cu 20 ani si nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire luculus luculus Buna ziua As dori sa aflu un pret aproximativ pentru o dezbatere de mostenire. Valoarea mostenirii este de cca. 100.000 lei (apartament 2 ... (vezi toată discuția)
Mosteniri,succesiuni rita1 rita1 Suntem 3 surori,parintii au murit acum 15,respectiv 8 ani,nu s-a facut succesiunea si doresc unele lamuriri: -Daca se mai poate face succesiunea si daca ... (vezi toată discuția)