Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari fara presedinte. Se poate?

Buna ziua,
Nici un proprietar din cei care s-au prezentat pana acum la adunarile generale de anul acesta nu doreste sa ocupe functia de presedinte. Am avut 3 adunari pana acum. Nimeni!

Avem adminiatrator, cenzor, 4 membri comitet executiv.

Cum putem functiona fara presedinte? Blocul este locuit de multi chiriasi, multe femei in varsta si singure, nimeni nu doreste functia.

Sper ca am fost destul de clar, nimeni nu doreste sa se implice.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2021
georgescugg, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:04, 21 Septembrie 2021
daca ajungeti in instanta, aceasta va cere un presedinte ! Am o astfel de situatie.
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Eu credeam ca în instanță e suficient un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat demisia ... sorin46 sorin46 Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat demisia de 2 saptamani, iar membrii comitetului executiv nu au convocat nici acum sedinta pt.alegerea unui ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Presedintele de asociatie ludwuk20 ludwuk20 1.Comitetul executiv al asociatiei de proprietari a hotarat sa incheie un contract de mediere pentru locatarii restntieri care depasesc o anumita suma . ... (vezi toată discuția)