avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seară, am și eu o problemă mare! . Deci .. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seară, am și eu o problemă mare! . Deci .. mă numesc ...

Bună seară, am și eu o problemă mare! .

Deci .. mă numesc kristian am 20 de ani
Am avut o relație cu o fată de 15 ani și a rămas însărcinată, peste 4 luni trebuie să nască , și nu mai stă la mine , a plecat ,

Ce vreau să știu, cum fac să ajungă copilul la mine , ? Fata nu vrea să rămână la mine , deci nare condiții, baie, apă ,wc o au afară, stau într-o cameră 5 persoană , eu lucrez stau cu părinții , am condiții fix ce trebuie la bebe , , ce trebuie să fac casă o pot duce după ce naste sau îndeplineste câți va luni , copilul era cu acord , și casă se mută la mine i-ar am primit acord de la părinți , fata are probleme , sa aruncat de pe pasarelă , și acuma mă-sa are grija de ea , ex: angajată să aibă, grija de ea
Cel mai recent răspuns: Kristian varga , utilizator 03:42, 25 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuit singura la 15 ani ... anoanonim0527 anoanonim0527 Buna ziua, am 15 ani și părinții mei sunt despărțit, încă nu au divorțat. După ce părinții mei s au despărțit eu am mers la apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)
Sunt un tata de 24 de ani si am 2 copilasi de 3 si de 2 ani ... Kristian varga Kristian varga Buna seara asi vrea sa cer ajutorul vostru! Sunt un tata de 24 de ani si am 2 copilasi de 3 si de 2 ani fata si baiat, mama lor a parasit nea lasat aici, dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Nergis Nergis Am si eu o problema...sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani si de 6 ani suntem căsătoriți.. el niciodată nu a muncit iar de întreținut ne-a întreținut ... (vezi toată discuția)