avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv-modificare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv-modificare

Bună seara
Am un SRL, cu 4 asociati,dintre care 2 sunt și administratori. Am vrea sa mai aducem un asociat în firmă, soția unuia dintre asociati.
Care sunt procedurile de urmat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
Horaangi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 26 Septembrie 2021
Documentele necesare pentru înregistrarea menţiunii privind transmiterea părţilor de interes şi a părţilor sociale la SNC, SCS, SRL, GIE şi GEIE constituite în temeiul Legii nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul este în căutarea unui srl cu activitatea taxi pe care sa îl cumpere Alexalivia Alexalivia Buna seara. Soțul este în căutarea unui srl pe care sa îl cumpere cu tot cu licența de pe acel srl. El deține atestatul de taximetrist, fiind în ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa cuprinda dosarul care se depune la registrul comertului pentru: imobiliare imobiliare Ce acte trebuie sa cuprinda dosarul care se depune la Registrul Comertului pentru: 1.Autorizarea unui cod caen la terti, aflat in statut, pe langa celelalte ... (vezi toată discuția)
Schimbare actionar asociat unic srl minu minu Un prieten de-al meu are un SRL el fiind asociat unic. Vrea sa treaca societatea pe prietena lui si el sa devina administrator. - Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)