Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procură la notar să administreze firma.

Bună ziua,
În 2016 am inființat o societate la inițiativa unchiului meu, apoi i-am făcut procură lui la notar să o administreze. Unchiul a băgat societatea în insolvență iar acum îmi cere să fac din nou o procură ca să o redreseze.
Ce să fac? Îmi este frică să îi mai fac o procură.
Poate să îmi fie atrasă răspunderea chiar dacă el are procură de reprezentare?
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:45, 26 Septembrie 2021
Da, veti raspunde in solidar pentru activitatea firmei, cu cel pe care l-ati imputernicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii facute de imputernicitul administratorului ivanhoeliviu ivanhoeliviu Buna ziua. Vin in fata dumneavoastra cu o problema delicata. Sunt asociatul unic al unei societati comerciale aflate in insolventa. Societatea a atras ... (vezi toată discuția)
Executare administrator firma inactiva ContSters332983 ContSters332983 Buna seara! Va solicit ajutorul in privința unei probleme. In anul 2011 am preluat o firma de la sora mea, am modificat numele, codul CAEN etc. Am dat ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa srl cosminap cosminap buna ziua! Am o societate comerciala la care sunt administrator,este preluata de la o cunostinta, aceasta are doua imprumuturi neplatite, chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)