avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in Google ...

Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in Google Play acum 4 luni. Am adaugat acelasi joc pe Facebook si am primit 2 email-uri de la ei in acelasi timp.

1) Jocul contine malware si a fost dezactivat.
2) Contul mi-a fost suspendat iar in 30 de zile se inchide.

Daca jocul avea malware Google nu il accepta, si sunt 99% sigur ca nu are ca doar eu am scris codul :)) Iar din moment ce emailurile au venit la pachet, au fost generate automat. Am si raport oficial de la companii de securitate cum ca jocul este 100% sigur, fara malware.

Banuiesc ca e o verificare automata din partea FB care a dat kix, cum se intampla de obicei. In mod normal poti face un apel in 30 de zile, insa eu aveam contul verificat inainte, deci acum cand incerc sa fac apel, formularul nu apare iar butonul este dezactivat: [ link extern ] .

As putea sa intru in detalii tehnice aici insa nu cred ca are rost. Stiu sigur ca jocul nu e virusat si vreau sa dau FB in judecata. Am nevoie de un avocat. Nu vreau bani, vreau doar sa-mi recuperez contul pt. ca in cazul asta nu au dreptate. Da, se poate recupera chiar si dupa "ce este sters".

Eventual as putea sa cer daune in cuantumul onorariului stabilit de avocat.
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2021
tratiousemainapeniumiceat, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:31, 19 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Paginile Facebook sunt proprietatea privata a firmei Facebook. Firma decide in anumite limite rezonabile cui vor sa-i confere acces la aceste pagini si pot alunga de pe ele orice persoana doreste, chiar si fara a mentiona vreun motiv.

Legile romanesti si europene nu mentioneaza nicaieri ca aveti dreptul legal la un cont de Facebook. Acesta nu este un drept, ci un privilegiu, pe care firma il poate retrage oricui doreste.
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot da în judecata facebook? În luna octombrie mi ... Janina_S Janina_S Buna ziua, Pot da în judecata Facebook? În luna Octombrie mi s a spart contul ( Pagina de artist) de către cineva din Hong Kong care a făcut o ... (vezi toată discuția)