avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CUM RECUPEREZ SUMA FACTURATA PT. SERVICII LIVRARE ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CUM RECUPEREZ SUMA FACTURATA PT. SERVICII LIVRARE MARFA FARA CONTRACT /COMANDA

FACTURA SERVICII LIVRARE MARFA FARA CONTRACT /COMANDA
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
camyfilip, utilizator
Cel mai recent răspuns: camyfilip , utilizator 12:27, 6 Octombrie 2021
Buna ziua, in instanta. Chemati debitoarea in judecata cu o actiune in pretentii, va fi nevoie sa dovediti prestarea serviciilor de catre dvs. precum si celelalte elemente ale contractului nescris: termen livrare, cantitate, pret, etc.
Buna dimineata. Nu am decat o factura semnata de catre ei. Insa inainte de a actiona in instanta, ii pot face o notificare? Am temei legal daca nu exista contract?
Sigur, este chiar recomandabil sa ii notificati in prealabil. Aveti grija sa indeplineasca conditiile punerii in intarziere prevazute de lege.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda livrare produse say say Tine loc de contract, o comanda de livrare produse (exemplu de cutii de ambalaj)? Unde este reglementat legal acest lucru? (vezi toată discuția)
Cumparatorul nu a respectat intelegerea casutza casutza Buna ziua, Am urmatoare speta la care va rog frumos un sfat juridic: O persoana fizica a vandut unui SRL cantitate de produse. Intre vanzator si cumparator ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala poate tine loc de contract ????? Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am urmatoarea speta Am un debitor cu care nu s-a incheiat un contract. El acum nu mai vrea sa ne achite niste facturi pe motiv ca nu avem contract ... (vezi toată discuția)