avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Pt o persoana care lucreaza intr o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Pt o persoana care lucreaza intr o institutie publica ...

Buna ziua. Pt o persoana care lucreaza intr o institutie publica ( are varsta de 62 ani si putea sa se pensioneze anul trecut dar a dorit sa lucreze in continuare) care este procedura pentru a putea cumula pensia cu salariul?multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: Cassandra2017 , utilizator 12:13, 10 Octombrie 2021
Iesirea la pensie si apoi incheierea unui nou raport de munca cu acel angajator.
Buna dimineata. Va mai deranjez cu o intrebare. Fiind institutie publica, daca persoana se pensioneaza, nu se blocheaza postul? Multumesc.
Postul devine vacant și se poate organiza concurs/examen pentru ocuparea lui în condițiile menționate în lege.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu salariu sandita sandita Mama mea, urmeaza sa primeasca decizia de pensionare, dar ar mai vrea sa munceasca. Lucreaza in sistem bugetar, ca asistent medical, iar pensia va fi de 11 ... (vezi toată discuția)
Cand se declara postul vacant dupa pensionarea unui medic si cum urmeaza sa fie ocupat? pnicolita pnicolita E corect ca postul unui medic care se pensioneaza sa fie ocupat inainte de a depune medicul respectiv dosarul de pensionare? (vezi toată discuția)
Continuare activitate functionar public goby goby Sunt functionar public si indeplinesc conditii de pensionare prin reducerea varstei. deoarece am grupa de munca. Am 59 de ani si conform legii 263/2010 abia la ... (vezi toată discuția)