avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Pot ataca in contencios o autorizație ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Pot ataca in contencios o autorizație veche de 23 ...

Bună ziua! Pot ataca in contencios o autorizație veche de 23 de ani pt balcon (extindere a fatadei blocului pe terenul public) ?
Nelegală (emisă abuziv pe șpagă): Nu are contract de concesionare a terenului public/privat cu toate că plătește impozit; Proiectul tehnic este făcut si semnat de același arhitect care l-a semnat și vizat spre neschimbare în Primărie, fiind și arhitect șef al institutiei - abuz în serviciu; Recepția este la 8 ani de la expirarea autorizației; Nu a respectat o HCL trecută în certificatul de urbanism care nu îi dădea voie să construiască la parter pe strada respectiva; Nu are acordul asociației conform legii 114/1996, etc)
Mulțumesc pt răspunsuri !
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
DeduMar, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o mare dilemă, vĂ rog frumos un sfat! la parterul ... DeduMar DeduMar Bună ziua! Am o mare dilemă, VĂ ROG frumos un sfat! La parterul blocului, există 2 balcoane vechi și foarte mari (de fapt sunt prelungiri pe terenul ... (vezi toată discuția)
Cum pot acționa în instanță, încât primăria să fie nevoită ... DeduMar DeduMar Cum pot acționa în instanță, încât Primăria să fie nevoită să demoleze un balcon construit ilegal de 23 de ani, pe domeniul public (art. 33, alin 4, ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon Ancaaaaaaa Ancaaaaaaa Buna ziua, Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)