avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradatie de merit Am gradatie de merit de 3 ani. Pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradatie de merit Am gradatie de merit de 3 ani. Pana in 31 august ...

Gradatie de merit
Am gradatie de merit de 3 ani.
Pana in 31 august am fost cadru didactic auxiliar (laborant).
Din 1 septembrie sunt cadru didactic (profesor).
Pot primi in continuare gradatie de merit ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 8 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situația în care personalului didactic i se modifică locul sau felul muncii cu păstrarea calității de personal didactic calificat, la nivelul aceluiași județ/al municipiului București, acesta își păstrează gradația de merit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac si cum? moweedy2 moweedy2 sunt profesor in invatamantul preuniversitar,grad I,cu gradatie de merit,norma intreaga,de baza la colegiu. nu am perspective si drept urmare am fost ofertat ... (vezi toată discuția)