avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa salubrizare oprita din taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa salubrizare oprita din taxa de timbru

Buna ziua!
Am o problema cu DGITL sec. 4
1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a refuzat eliberarea sumei pe motiv ca nu am taxa de salubrizare achitata, am reluat pasii pt a recupera suma recent, iar acum mi s a raspuns ca imi va elibera diferenta (din 360 lei taxa de timbru imi elibereaza doar 263,12, restu ii opreste in contul taxei de salubrizare, invocand Legea 207/2015 art.168 alin.10.) Este cu putinta acest lucru?
2. Eu, impreuna cu sotul meu avem taxa de salubrizare platita la zi, in schimb verbal mi s a transmis ca restul de plata pt anii 2019-2020 este o suma aferenta celei de a3a persoana. Somatia de plata a fost emisa doar pe numele meu si a sotului, nu si pe cea de a3a persoana. Pot fi executata silita pentru o suma ce nu imi apartine, dar pe care DGITL mi o pune la plata?Sau poate sa mi se opreasca mie, din taxa de timbru, aceasta suma aferenta celei de a3a persoana? Asa cum in fapt ei au procedat?
*Cea de a3a pers nu este minora.

Alte discuții în legătură

Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)
Executare silita primarie thevlach thevlach Buna ziua, Am avut un teren in concesiune pentru care nu am mai achitat taxele si in 2014 primaria a reziliat contractul. In 2019 am fost chemat in judecata ... (vezi toată discuția)