avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestație nota concurs ocupare post la un spital de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestație nota concurs ocupare post la un spital de stat

Va rog frumos sa-mi dați un sfat in privința următorului aspect: am participat la un concurs la un spital de stat pt ocuparea unui post de asistent medical de laborator-specialitatea anatomie patologica debutant. Eu sunt debutant am terminat postliceala sanitara in Iulie. Deși am luat nota 8 la scris, m-au picat la proba practica. Problema mea este următoarea : din moment ce dânșii doresc debutant, cum este posibil sa nu te întrebe absolut nimic și sa te trimită direct sa tai la microton și sa incluzi piese in bloc de parafina. Sincer mi-se pare penibil. Vreau sa contestez acest lucru
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
CamiCostea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:45, 9 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

2. Candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.
Multumesc. Este de prost gust dacă scriu in contestație ce m-a nemulțumit? Din câte știu, in general sunt tipizate. Măcar definiția la debutant as dorii sa o atașez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scrieti motivele contestatiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post vacant dana manea dana manea Potrivit H.G. nr. 286/2011 se poate tine proba scrisa si apoi practica, in aceeasi zi? In ceea ce priveste termenul de contestatii, se poate acorda 2 ore ... (vezi toată discuția)
Cazier auto cu alcool gina2010 gina2010 Buna ziua este legal sa resping angajarea ptr. postul de conducator auto a unui candidat care figureaza (doar in cazierul auto) cu conducere cu alcoolemie ... (vezi toată discuția)