avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Total meu a decedat recent, si a rămas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Total meu a decedat recent, si a rămas printre altele ...

Buna ziua,
Total meu a decedat recent, si a rămas printre altele mașina aproape noua. As vrea sa știu dacă mama mea poate vinde mașina care este pe numele tatălui meu decedat. Sau cum ar trebui procedat.
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 12 Octombrie 2021
va trebui dezbatuta succesiunea, apoi o puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism georgemarius georgemarius Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism unei persoane x. Persoana x vrea sa foloseasca aceasta masina pentru programul \"Rabla\". Problema ar fi ca masina este ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism al unei persoane decedate, după încheierea dezbaterii succesiunii Andrej2014 Andrej2014 Buna ziua, tatăl meu care a decedat acum 9 luni avea o mașina înmatriculata pe numele lui. Moștenitorii suntem 4, mama , cei doi frați ai mei și cu mine. ... (vezi toată discuția)
Mostenire darius12 darius12 am \"mostenit\" impreuna cu fratele si cu mama mea 2 masini , pe care dorim sa le vindem. Masinile sunt inmatriculate pe numele tatalui meu (decedat). Cum ... (vezi toată discuția)