avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am cumparat o masina cu numere de Ro din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am cumparat o masina cu numere de Ro din Oradea si ...

Buna ziua.

Am cumparat o masina cu numere de Ro din Oradea si am trimis actele la o firma de inmatriculare ca sa o trec pe mine.
Mi au venit numerele noi dar eu am mai circulat 5 zile cu numerele vechiului proprietar si am luat un radar in Germania in localitate.
Practic am luat un radar in Germania cu numere de Ro radiate.
Se poate ca politia din Germania sa se autosesizeze si sa imi faca dosar penal pentru ca am circulat cu numere radiate din cauza radarului ce l am luat????

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul radiat Bogdan1992 Bogdan1992 Buna Seara... Va rog Frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu o problema... Am o masina KIA inscrisa pe Germania cu numere definitive pe care am luato din ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru infractiune lauriancului lauriancului am circulat cu o masina inmatriculata in germania si am fost oprit de politie care mi-a spus ca nu e inmatriculata,mi-au luat nr.talonul,permis .....mai pot ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)