avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatia depunerii declaratiei unice pe perioada ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatia depunerii declaratiei unice pe perioada suspendarii la registru comertului si la anaf?

PFA cu activitatea suspendata la registru comertului si la anaf, pe perioada suspendarii are obligatia depunerii declaratiei de venit, a declaratiei unice?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PopescuCornelia , utilizator 18:51, 21 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
am avut suspendata activitatea in 2015-2016 ( crestere copil), acum ma suna de la anaf sa-mi depun declaratile pe 2015.2016....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație unica ElenaTarna ElenaTarna Bună!! Am un pfa din 2015, an pt care am depus declarația unica, apoi a fost suspendat din 04 2016 pana în 13 10 2017 pt indemnizație creștere copil, și ... (vezi toată discuția)
Pfa in timpul cic danielamm danielamm Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la 1 an, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior nasterii am fost angajata si pe baza ... (vezi toată discuția)
Acte anaf dupa suspendarea pfa ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Tocmai mi-am suspendat activitatea ca PFA pt a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului. As dori sa stiu ce mai am in ... (vezi toată discuția)