avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost ridicat din strada suspect. Am sunat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost ridicat din strada suspect. Am sunat la politie ...

Buna ziua am fost ridicat din strada suspect.

Am sunat la politie pt un furt matol. Eram in toate mintile. Vine politia sus neavand mai exact ce sa constate au plecat. Dupa am primit un apel suspect cu nr ascuns sa cobor jos. Politia suna cu nr ascuns ? A fost ori un vecin ori microfonul de pe telefon.

Am coborat jos la care politistul ofuscat scoate catusile ca nu-mi lasam parintele sa vorbeasca. Moment in care i-am zis ok ridica-ma , mi-a pus catusele si am fost dus la spitalul 9 unde am stat internat 9 zile pt tutun si alcool.

Mentionez ca din start am fost imbrancit de politisti in fata medicului special. Eram legat in acel moment.
Cel mai recent răspuns: Alexandru22dl , utilizator 13:06, 22 Octombrie 2021
Politia suna cu nr ascuns ?

asta e dilema ? :)

gi-jane2 a scris:

Politia suna cu nr ascuns ?

asta e dilema ? :)

Nu , scoaterea din casa pt saltat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua scurt și la obiect. suni la poliție pt un furt , ... Infinit32 Infinit32 Buna ziua scurt și la obiect. Suni la poliție pt un furt , vine agentul constata etc coboară din casa iar apoi mă sună să mă aresteze tot pe mine am ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporala ContSters459417 ContSters459417 Am mai scris odata dar nustiu daca a aparut. Dupa cum spuneam, acum cateva zile am fost implicat intr-un incident foarte neplacut. Eram in miez de noapte la ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără permis din cauza unui abuz: agentul m-a acuzat că eu am condus deși colegul meu a recunoscut că el a fost la volan și a dus și un martor care să confirme. cum aș putea să-l recuperez? dio2 dio2 Buna ziua! Va scriu pentru a va cere ajutorul intr-o problema destul de delicata in care sunt implicata direct! Intr-o noapte am fost sunata de colegul meu sa ... (vezi toată discuția)