avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara copilul meu are datorii la banca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara copilul meu are datorii la banca neachitate,adresa ...

Buna seara copilul meu are datorii la banca neachitate,adresa din buletin este la mine,eu nu l-am girat dar a primit de la executor o notificare in care se face referire la executarea bunurilor urmaribile chiar daca sunt detinute de terti(art.680 si 684 c.v)el nu a cumparat nimic in apartament si nici nu a contribuit cu bani.El este plecat din tara .Cum pot dovedi ca nu detine nimic ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Viorel Danciu , Mediator 10:39, 25 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are doar buletin la adresa dv. si dv. nu sunteti implicata in contractul respectiv de la banca, stati fara griji ca nu se va intampla nimic .
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiți cu el.sa ia legătura cu un avocat.
Poate scăpa de datorii în anumite condiții legale.

Poate veni executorul la dvs. dar nu înseamnă că va ia ceva din casă in mod obligatoriu.
Și dvs. aveti dreptul la avocat.
Multumesc pentru lamurire
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa dovediti nimic. Nu vă poate face nimic executorul. În 6 luni trebuie să il declare insolvabil pe fiul dvs. daca nu are nimic pe nume. Spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita dosare din 2012. debitor insolvabil. prestaconty prestaconty Buna ziua. Administratorul unei societati care a ramas cu credite neachitate la banca are 3 dosare de executare silita din anul 2012. In aceasta perioada nu a ... (vezi toată discuția)
Executorul mă amenință că îmi execută silit bunurile pentru care nu am chitanțe din cauza unei datorii a mamei mele, care locuiește la mine. e corect așa ceva? mitik90eco mitik90eco Buna ziua, mama mea locuiește la mine de vreo 10 ani, a avut o rata care nu o mai poate achita și a venit un executor peste noi. Acest executor m-a ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita nonilici nonilici Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)