Dr.M 
	    	Utilizator

Dr.M 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Nelus1976	                   

poate angajatorul sa ma bage in co fara planificare sau discutie?daca da cum? (vezi toată discuția)
	                    Nelus1976	                   

poate angajatorul sa ma bage in co fara planificare sau discutie?daca da cum? (vezi toată discuția)

Gianinaionela	                   

Ma poate obliga angajatorul sa imi iau concediu de odihna in perioada aleasa de el,fara sa ma intrebe si pe mine?! (vezi toată discuția)
	                    Gianinaionela	                   

Ma poate obliga angajatorul sa imi iau concediu de odihna in perioada aleasa de el,fara sa ma intrebe si pe mine?! (vezi toată discuția)

MariPatrick	                   

Buna,ma confrunt cu următoarea problemă. Lucrez in sistemul de sanatate cu ture de zi si noapte. La planificarea pentru concediul de odihna pe anul 2020 am ... (vezi toată discuția)
	                    MariPatrick	                   

Buna,ma confrunt cu următoarea problemă. Lucrez in sistemul de sanatate cu ture de zi si noapte. La planificarea pentru concediul de odihna pe anul 2020 am ... (vezi toată discuția)