avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a declarat, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a declarat, joi, că ...

Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a declarat, joi, că certificatul verde va fi obligatoriul în aproape toate activitățile curente și la intrarea în orice instituție privată,,

Va rog sa-mi explicati ca eu sunt mai greu de cap. La ce se refera ministrul, unde mai exact va fi obligatoriu certificatul? Va fi obligatoriu si pentru magazine/alimentara?
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 22 Octombrie 2021
Nu a aparut pana in prezent un document scris, aprobat de parlament/ guvern, publicat in MO care sa instituie aceasta obligatie. Ministrul interimar vorbea despre o propunere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa cititi acel articol , pana la capat ....

" În ceea ce privește certificatul verde, acesta va fi obligatoriu, începând de luni, „în afară de magazinele alimentare și de farmacii (...), în toate celelalte instituții și în instituții publice pentru toți vizitatorii care se duc în administrația publică centrală și locală. Și în sfera privată probabil o să propunem, pentru birouri, pentru clădiri, firme care au mai mult de 50 de angajați, pentru cei care sunt vizitatori”...."
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Secretarul consiliului local mai poate legaliza acte? serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Legea 36/1995 cu modificari prevede ca: Art. 12. - Secretarii consiliilor locale ale comunelor şi oraşelor unde nu funcţionează birouri ale notarilor ... (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)