avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica ...

Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica in apartament . Am tras teava de gaz legal + proiectul facut de o firma specializata. Centrala + tevile prin casa le-am montat cu un prieten , debransarea caloriferelor tot noi am facut-o . Ieri am fost la asociatie sa depun actele sa ma scoata de la apa calda si caldura . Am depus cererea de debransare la termo Craiova in iunie si am primit aviz pozitiv .Am toate actele de la centrala si de la gaze dar cei de la asociatie imi cer un proces verbal de debransare al caloriferelor . Am fost la mai multe firme sa platesc si sa-mi dea acel act dar nu vor. Vreau sa fac un proces verbal pe proprie raspundere ca eu am dat caloriferele jos dar nu stiu cum sa fac aceasta cerere . Un ajutor din partea dvs. mi-ar fi de mare folos . Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
Rey Craiova, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:36, 23 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratie pe proprie raspundere, nu proces verbal. Subsemnatul Popescu, declar pe proprie raspundere, cunoscand prevederile legii penale privind falsul in declaratii, cum ca eu, in regie proprie, am demontat caloriferele, in data de ..., la ora de ..., iar deseurile rezultate le-am dus/depus/valorificat la ...., in conditiile legii, pentru care atasez si fotografiile efectuate la data respectiva, sens in care dau prezenta declaratie pe care o sustin si semnez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a preintampina alte dispute cu asociatia de proprietari,incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia dv va asumati respionsabilitatea si declarati ca pentru urgentarea finalizarii procedurii de instalre centrala termica individuala,cu respectarea dispozitiilor in domeniu ati dezafectat vechile corpuri de calorifere fara a executa interventii neuatorizate asupra partii comune care asigura circulatia agentului termic in instalatia parte comuna a condominiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari cristina_kiss cristina_kiss vreau sa actionez in instanta asociatia de proprietri si nu stiu cum sa procedez.Problem e urmatoarea: doamna de la asociatie mi- a eliberat in luna august o ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am cumparat de curand un apartament in ploiesti si ... t.nicoleta t.nicoleta Debransare / acord vecini. Am cumparat de curand un apartament in Ploiesti si doresc debransarea lui de la sistemul de termoficare si montarea unei centrale ... (vezi toată discuția)
Caldura asociatie craiova rcv2013 rcv2013 In decembrie 2012 am cumparat un apartament in Craiova si fostul proprietar a facut cerere la termo pentru debransare si a taiat caloriferele dorind sa monteze ... (vezi toată discuția)