avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. Bebe 1 ...

Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. Bebe 1 are 9 luni când bebe 1 va avea 1 an și 5 luni se va naște bebe 2 vreau să știu dacă timp de aceste 7 luni voi primi indemnizație pentru fiecare dintre ei sau doar pentru 1 iar pentru celălalt doar alocație. Și ce se va întâmpla cu aceste 7 luni in care se suprapune ccc.ul le voi pierde sau se va prelungi al doilea ccc? Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Miramirela2101 , utilizator 10:44, 24 Octombrie 2021
Pe perioada suprapunerii situațiilor, cuantumul indemnizației lunare se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.

In speta, veti primi pe perioada suprapunerii : indemnizatia CCC1 + 1250 lei
Va mulțumesc mult.

Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului AndreeaMaya AndreeaMaya Buna ziua. In acest moment sunt in ccc fetita mea avand 7 luni. Sunt si insarcinata si o sa nasc in iulie,atunci fetita mea cea mare va avea un an. Ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am o nelămurire! sunt in ccc cu primul bebe,acesta ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna seara!Am o nelămurire! Sunt in ccc cu primul bebe,acesta împlinește 2 anișori in noiembrie 2021,ulterior am aflat că sunt însărcinată, data ... (vezi toată discuția)
Suprapunere ccc1 cu ccc2 Ana Maria Radu Ana Maria Radu Daca am un bebe de 6 luni si sunt insarcinata, ce bani o sa iau ca indemnizatie in lunile care se suprapun? La bebe 1 am indemnizatia 1250 plus alocatia 200 de ... (vezi toată discuția)