avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am un contract de inchiriere pe termen nelimitat.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am un contract de inchiriere pe termen nelimitat.

Buna ziua, am un contract de inchiriere pe termen nelimitat si am hotarat de comun acord cu chiriasul ca el sa plece pana la 1 dec 2021. Am platit impozitul al Anaf pe 6 luni (am refacut contractul pe 1august a.c.), dar acum nu am acces in sediu nefiind vaccinata.
Daca nu mai depun declaratia fiscala pentru 2022 si platesc impozitul pe tot anul 2021 sunt in ordine? Sau trebuie sa mai fac ceva? Prefer sa platesc si pe decembrie, chiar daca nu mai sta, sa nu ma mai complic cu declaratie rectificativa, ca nu ma prea descurc. Ar fi ok asa?
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:53, 27 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da e ok daca platiti acum pt 2021 ce e de plata . La anul cand se depune declaratia unica pana in 25.05.2022 daca nu mai aveti venituri din chirii nu mai aveti obligatia depunerii declaratiei. Dar tot trebuie o rectificativa prin care sa treceti contractul incheiat altfel ANAF nu stie ca nu mai aveti contract activ si va va notifica la anul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am contract de închiriere înregistrat la anaf pentru ... Irinna Mary Irinna Mary Bună ziua! Am contract de închiriere înregistrat la ANAF pentru perioada 15 Oct 2021 - 15 Oct 22. Chiriasii au plecat mai devreme cu 2 luni. Am depus ... (vezi toată discuția)
A fost inregistrat la taxe si impozite un contract inchriere. Sevrin Sevrin A fost inregistrat la taxe si impozite un Contract inchriere imobil pe perioada de 2 ani. 2020-2022.Intre timp, dupa 1 an chiriasii au plecat din oras. Sunt ... (vezi toată discuția)
Rectificativa 112 buna ziua, pot depune acum rectificativa la ... ionela11 ionela11 rectificativa 112 Buna ziua, Pot depune acum rectificativa la 112 aferent lunii dec 2021?, nu mi-a calculat CASS la dividentele ridicate in 112...si ... (vezi toată discuția)