Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata drepturi la emitere noua decizie de salarizare de catre angajator. ...

Problema emitere noua decizie de salarizare de catre angajator.
Am castigat in instanta anularea vechii decizii de salarizare si obligarea pârâtei la emiterea unei decizii prin care salariul de
baza sa imi fie stabilit potrivit art. 39 alin. 4 din Legea nr. 153/2017 la nivelul
salariului maxim aflat in platà pentru o functie similará.
Problema e ca angajatorul refuza sa imi acorde plata drepturilor care mi se cuvin intr-o singura transa, sustine ca drepturile trebuie sa mi se acorde esalonat, conform OUG 114/2018.
Va rog sa imi dati un sfat, nu este corect sa mi se acorde drepturile intr-o singura transa?

Alte discuții în legătură

Ce articol de lege se aplică în cazul de faţă pentru acordarea dreptului salarial ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rog mult de tot să mă ajutaţi cu un răspuns cu privire la următoarea problemă: În urma unui examen de promovare în grad ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale noa noa Daca un salariat a actionat in judecata angajatorul insa s a pensionat inainte de emiterea hotararii definitive prin care instanta ii acorda drepturile de ... (vezi toată discuția)
Exista o problema de neconstitutionalitate ? + se incalca principiile salarizarii /legea 153 /2017 ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un sfat cu privire la un caz ce priveste un salariat. Un salariat a sustinut examenul de promovare ... (vezi toată discuția)