avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort!Bună!Numele meu este Claudiu,tocmai urmează ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort!Bună!Numele meu este Claudiu,tocmai urmează sa trec printr-un ...

Bună!Numele meu este Claudiu,tocmai urmează sa trec printr-un divort în instanta,aici treaba e complicata de aceea am vb cu un avocat.Sotia(fosta) a părăsit familia,copii minori,pe mine,etc,a dispărut de acasă trei zile,a comis adulter,etc.Am primit-o din nou în casa la trei săptămâni a plecat din nou de data asta am fost anunțat,și am încercat sa o fac sa-si schimbe decizia ,însă de fata cu copii a plecat din nou,s-a întors după tot asa cred 3 zile mințind, ascunzând lucruri care ulterior le-am aflat.In concluzie voi înainta divort în instanta pt ca vreau tutela completa a copiilor,chiar sa o decad din drepturile părintești,etc.
Întrebarea mea este,dacă avem apartamentul cumpărat în rate eu fiind titularul contractului,ea fiind co-plătitor, plus alte credite de nevoi personale care sunt pe numele meu și pe al ei plus un credit auto pe numele ei.Aceste datorii la partaj,sau în urma pronunțării divorțului rămân doar pe mine?Iar ea se spala pe mâini cu o pensie alimentara,sau i se atribuie și ei parte din datorii,asta în ideea în care instanta îmi v-a da câștig de cauza iar apartamentul imi v-a rămâne mie datorita copiilor minori,etc.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort PICATURICA PICATURICA IN CAZUL UNUI DIVORT BUNURILE SE IMPART INTRE SOTI.DAR AS VREA SA STIU CE SE INTAMPLA CU IMPRUMUTURILE BANCARE FACUTE DE UNUL DINTRE SOTI IN TIMPUL ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori. am șanse, ca tată, să obțin domiciliul copiilor la mine dacă dovedesc că mama e adulterină și consumă alcool? Tiristor Tiristor După o căsnicie de 21 de ani,din care au rezultat 2 copii de 12,respectiv 15 ani.... Am descoperit ca soția a furat bijuteriile familiei,si are un amant de ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unuia din parinte se poate solicita inaintea divortului? ContSters130251 ContSters130251 Ca mama, pot sa decad din drepturi tatal si apoi sa fac divortul? Mentinonez ca stiu in ce conditii legale se aplica decaderea din drepturi ale unuia din ... (vezi toată discuția)