Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poziție procesuala

Bună ziua,

S-a acordat termen pentru " a face precizări referitoare la poziţia sa procesuală", conform încheierii de ședință într-un dosar privind anularea unei hotărâri arbitrale.
Vă rog să-mi sugerati care ar trebui să fie în acest sens poziția, dat fiind că cererea a fost făcută de către sotie, iar instanța de apel m-a citat și pe mine.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:20, 5 Noiembrie 2021
Bună ziua!
Cu actele pe care le aveți referitor la acest litigiu este bine să apelați la serviciile unui avocat care va poate spune, in cunoștință de cauză, cum anume să procedați corect!
Av. Mădălina Moceanu
BaroulBucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare cam incomodă! ce drepturi are ... danaciungan@yahoo.com danaciungan@yahoo.com Bună ziua!Am și eu o întrebare cam incomodă!Ce drepturi are o femeie divorțată,care a lucrat pe salariu minim tot timpul.? (vezi toată discuția)