avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu garantia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu garantia pentru urmatoarea ...

Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu garantia pentru urmatoarea lucrare:

Schimbare eternit cu tabla fara a se modifica structura sau forma acoperisului.

Este sau nu obligata firma care a executat aceasta lucrare sa ofere garantie? Structura este facuta de cel putin 10-15 ani, ani in care nu s-a efectuat nici o imbunatatire. Daca este obligata,pe ce mai exact imi ofera garantie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:38, 11 Noiembrie 2021
Garantie pentru tabla utilizata[de la producator] nu stiu cit este si garantie de manopera de la firma care sunt in procesul verbal intocmit la sfirsitul lucrarii semnat de asociatie si firma
Nu avem asociatie.. Am chemat firma, eu fiind la etajul 4,afectat. Ma intereseaza ce fel de garantie trebuie sa imi ofere ei din moment ce nu s-a lucrat la structura. Adica daca vine un vant ai duce acoperisul,cine raspunde?
E normal sa imi garanteze ei din moment ce nu au facut lucrarea de la 0?
nicolaevciuca a scris:

Garantie pentru tabla utilizata[de la producator] nu stiu cit este si garantie de manopera de la firma care sunt in procesul verbal intocmit la sfirsitul lucrarii semnat de asociatie si firma

Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
Stefan91219, utilizator
proces verbal pt manopera si garantie tabla utilizata
de obicei se asteapta pina la prima ploaie sa vedeti calitatea lucrarii,adica sa nu v a ploua in casa
am uitat,asemenea lucrare se face pe baza unui proiect bine pus la punct,ca asa cum ati spus daca vine un vint mare si 'jumuleste' tabla de pe acoperis si o arunca pe jos si face ti pagube materiale mari,cine plateste??????? firma care a executata lucrarea,nu?????

Alte discuții în legătură

Renovare locuinta maryag maryag daca cineva doreste sa renoveze o locuinta ,mai exact schimba acoperisul care este foarte deteriorat,are nevoie de proiect daca in locul tiglei va pune alt ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatia de proprietari oana_81 oana_81 am si eu o intrebare... in urma cu un an de zile doamna de la asociatia de proprietari s-a hotarat impreuna cu vecinul ei sa efectueze o lucrare de izolatie ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa = contract servicii manopera si achizitie separata de produse magdalenagrigore magdalenagrigore Buna ziua. Tocmai m-am lovit de o problema: Ordonatorul de credite vrea sa inveleasca o scoala, lucrare pe care vrea sa o faca in mod expres cu o firma anume. ... (vezi toată discuția)