avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaportul biometric este obligatoriu?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaportul biometric este obligatoriu?

buna seara!am si eu o intrebare,in curand trebuie sa imi schimb pasaportul aici in ISRAEL,si nu ma incanta ideea de a avea un pasaport biometric mai nou,din mai multe motive!Problema este ca nu stiu daca este obligatoriu!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelamiki99 , utilizator 20:55, 11 Ianuarie 2010
Buna ziua !
In Romania nu sunt obligatorii, obtinerea acestora fiind in functie de solicitarea fiecaruia. Din cate cunosc, nici in Israel nu sunt obligatorii. Pentru obtinerea unui astfel de pasaport, aveti posibilitatea de a opta prin cererea de eliberare.
Cu stima !
Multumesc frumos!o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt casatorita cu un cetatean sirian, am nascut de ... Codruta Dejeu Codruta Dejeu Buna ziua! Sunt casatorita cu un cetatean sirian, am nascut de curand si cand am fost la inregistrarea nou-nascutului mi s-a spus ca este nevoie de pasaportul ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa îmi fac pașaport electronic în 2018 ? Traian Mechenescu Traian Mechenescu Am rascolit site-urile rezultatele obtinute în urma căutărilor prin Google fără să ajung la o concluzie. A-si fi recunoscător dacă cineva ar avea ... (vezi toată discuția)
Decontarea taxelor pentru pasaport mercas mercas Buna ziua!In urma cu doua saptamani am depus documentele pentru un pasaport biometric,dar astazi cand trebuia sa il ridic,mi s-a spus ca lipsea ceva din ... (vezi toată discuția)