avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Din decembrie montarea repartitoarelor e obligatorie. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Din decembrie montarea repartitoarelor e obligatorie. Unde e ...

Din decembrie montarea repartitoarelor e obligatorie. Unde e lege nu e tocmeala. Presedintele blocului nostru nu vrea sa montam repeartitoare. Mentionez ca am avut montate cu ani in urma dar nu le mai folosim. Ne respectarea se sanctioneaza cu amenda. Presedintele a indus ideea ca prin montare se va plati mai mult. O prostie. Amenda vrea sa o imparta pe apartamente, desi sunt apartamente vor montarea. Ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:45, 6 Decembrie 2021
am inteles ca se lucreaza la un amendament sa se mai prelungeasca inca un an aceasta lege.
am inteles ca se lucreaza la un amendament sa se mai prelungeasca inca un an aceasta lege.
Atat timp cat ecxista dispozitie in vigoare ,pozitia presedintelui de asociatie este abuziva
Arat timp cat presedintele de asociatie se opune respectarii dispozitiilor in vigoare,legal este ca acesta sa suporte consecintele,nu sa imparta amenda pe apartamente
Pentru moment exista o solicitare de derogare termen instalare repartitoare de cost pana in 2023
Interesant este interesul pentru contorizarea individuală numai a caldurii, cum rămâne cu gazul contorizat la comun? la gaz nu se face risipa? In Timisoara au fost doi locatari intoxicati de la incalzirea cu gaz iar unul a decedat, asta a fost anul acesta cand Colterm nu a dat căldură 3 zile. Pe mine mă deranjează ca compania de termoficare este in faliment, iar primarul in fiecare săptămâna ne anunță cu mandrie că si in urmatoarea saptamana avem caldura. Sistemul scîrtie din toate balamalele si culmea ca situatia se repeta si in celelante orașe
.
Nu este decizia presedintelui, ci a adunarii generale.

Faceti sedinta, votati cu majoritate de 50+1 sa montanti si asta e, presedintele trebuie sa se conformeze cu decizia A.G.
La fel proprietatii (minoritari) care au votat impotriva.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
BX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pausal sau contor? Neiyre Neiyre Blocul in care locuiesc este racordat la reteaua de termoficare si pina in prezent plata in lista de intretinere pentru termoficare se constituia in baza ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract techem marian1109 marian1109 buna ziua as dori sa stiu si eu daca se poate rezilia un contract cu firma de repartitoare techem deoarece platesc enorm de mult caldura. Mentionez ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Are dreptul a.g. sa hotarasca debransarea ? BEN46 BEN46 La noi in Asociatie Administratorul vrea sa debranseze partile comune din interior de la caldura , (respectiv baie si bucatarie unde exista ... (vezi toată discuția)