Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, as dori si eu răspuns pentru sora mea. Pe data de ...

Buna seara, as dori si eu răspuns pentru sora mea.
Pe data de 1.11.2021 a intrat in concediu prental avand codul 08,care se plătește 85%.
Salariul brut este de 3400 de lei, iar netul este de 2000 de lei.
As dori sa stiu cum se calculează, tot am incerc sa fac acest lucru singura si nu reușesc, am găsit pe net ca se calculează in functie de zilele lucratoare.Rog un mic ajutor.
Va mulțumesc tuturor!

Alte discuții în legătură

Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate ana193 ana193 as dori sa stiu cum se calculeaza banii pt concediu prenatal.Acum inca ma duc la serviciu ,este inca prea devreme sa stau acasa insa va aveni momentul cand voi ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)