avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Am o intrebare pentru care caut de ceva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Am o intrebare pentru care caut de ceva timp un raspuns, ...

Buna seara,

Am o intrebare pentru care caut de ceva timp un raspuns, insa fara succes. Locuiesc intr-un imobil cu 10 etaje care are la parter spatii comerciale. Unul dintre comercinatii care are un butic pentru vanzare cu amanuntul are mai multi clienti care cumpara bauturi alcoolice si alimente de la acest comerciant, le consuma apoi in fata buticului, ambalajele le arunca pe jos si mai mult, acesti merg in spatele imobilului si isi fac nevoile acolo. Va imaginati ca este o mizerie si un miros groaznic in spatele imobilului. Desi am facut mai multe reclamatii, cam peste tot ( politie, primarie, DSP etc) situatia nu se schimba.
Intrebarea este: exista o lege care prevede sanctiuni pentru acest comerciant? Desi am discutat si cu el, acesta ne-a spus ca pe el nu il intereseaza ce fac clientii lui dupa ce iasa de pragul magazinului. Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 28 Noiembrie 2021
La politie trebuie sa sunati sistematic . Dupa ce se vor da amenzi, nu or sa mai consume alcool in spatiu public.
Multunesc pentru raspuns. Din pacate desi am facut asta, clientii acestui comerciant sunt mahoritatea oameni de pe strazi si persoane de etnie roma. Politia amendeaza acesti oameni insa cu atat ramanem. Amenda data si neplatita si mai mult aceste amenzi acum nu se mai transforma in ani de detentie.

gi-jane2 a scris:

La politie trebuie sa sunati sistematic . Dupa ce se vor da amenzi, nu or sa mai consume alcool in spatiu public.

Sesizati oficial politia teritoriala care detine autoritatea si competenta sa dispuna sanctiuni in temeiul disp L nr 61/1991 republicata
Concomitent sesizati oficial serviciul specializat din primarie,eventual directia corp control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Butic legume (bauturi alcoolice) langa bloc danielasi2013 danielasi2013 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturile /parerile dvs privind urmatorul subiect.In blocul unde sta mama,unul dintre vecini si-a deschis un butic,fix ... (vezi toată discuția)
Referitor la disturbarea linistii publice din partea unor huligani drogati si beti seara de seara, noapte de noapte cisabelcor cisabelcor Cui ne adresam noi, locatarii blcurilor pentru ca suntem deranjati zilnic intre orele 17-3 sistematic, de betivi si drogati care beau si folosesc droguri pe ... (vezi toată discuția)
Depozitare abuziva deșeuri menajere Raisa 85 Raisa 85 Bună ziua! Cui ar trebui sa mă adresez pt a reclama gestionarea defectuoasa a pubelelor de gunoi așezate în vecinătatea geamurilor noastre (loculari ai ... (vezi toată discuția)