avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, am cumpărat o mașină dar din cauza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, am cumpărat o mașină dar din cauza pandamiei ...

Bună seara, am cumpărat o mașină dar din cauza pandamiei nu am reușit sa o trec pe mine. Am avut un accident și nu mai pot circula cu ea. Trebuia să o înscriu pe 23 decembrie am apelat la vechiul propietar sa o radieze el, dar a zis ca nu are timp sa umble pe drumuri. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:35, 4 Decembrie 2021
Macar sa va dea o procura sa faceti dvs asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masina fara talon Simina12 Simina12 Am cumparat o masina inscrisa pe Bucuresti. Masina a fost cumparata de 3-4 persoane dupa proprietarul masinii , nu am fiscalul de la proprietarul masinii si ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la cumparare autoturism bogheans bogheans Am cumparat o masina, de la un bisnitar, pe urma mi-am dat seama, fara brief-ul mic al masinii, eu nestiind ca el trebuieste la inscrierea masinii. Am trecut ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am cumpărat o mașină din cauza pandamiei nu am ... Carmen Dontea Carmen Dontea Bună seara, am cumpărat o mașină din cauza pandamiei nu am reușit sa o trec pe mine. Programarea o am pe 13 decembrie da între timp mi sa stricat motorul ... (vezi toată discuția)