avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal într-un bloc de apartamente, care are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal într-un bloc de apartamente, care are repartitoare ...

Este legal într-un bloc de apartamente, care are repartitoare de costuri achiziționate din banii proprietarilor, să se plătească energia termică paușal, calculată de administrator pe metru pătrat ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:50, 7 Decembrie 2021
faceti o sesizare la primarie, se va verifica.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat proprietarii au inteles sa respecte dispozitiile in vigoare,reprezinta abuz din partea echipei manageriale a calcula consumurile in sistem pausal
Initial sesizati oficial presedintele de asociatie
Daca acesta nu intelege sa respecte dispozitiile in vigoare ,sesizati oficial serviciul de sprinjinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata consum energie termica CatalinT1979 CatalinT1979 Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare legata de plata consumului de energie termica. In blocul in care locuiesc, sunt instalate ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de energie termica în condominiu dumitruivascu1941 dumitruivascu1941 Buna ziua, 1) Va rog sa-mi precizati daca ORDINUL nr. 343/2010 (*actualizat la data de 29 iulie 2010*) publicatã în MONITORUL OFICIAL nr. 528 din 29 ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile legale și procedura de renunțare la repartitoarele de căldură? Teodora.t Teodora.t Bună ziua. Pe scara blocului în care locuiesc s-a luat decizia să renunțăm la repartitoarele de căldura (au semnat cel puțin 50%+1 din locatari). ... (vezi toată discuția)