avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o angajata care a promovat un concurs ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o angajata care a promovat un concurs pentru alta ...

Buna ziua,
Am o angajata care a promovat un concurs pentru alta functie in aceeasi unitate.
Cum urmeaza sa o trec pe noua functie, prin act aditional sau ii incetez vechiul contract de munca si ii fac altul nou?
Cel mai recent răspuns: Anca100000 , utilizator 13:17, 7 Decembrie 2021
Se va intocmi act aditional si se vor modifica din actualul contract , clauzele care le doriti : functia, salariul, durata timpului de lucru etc conf art 41 unul din elementele de la alin 3
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca jannka jannka Angajatorul unei I.I,doreste modificareala toti salariatii al C.I.M de la 8 ore la 4 ore,cat si modificarea salariului aferent timpului de 4 ore. Se ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)