avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ,va rog ,se poate sa ma ajutati cu un model ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ,va rog ,se poate sa ma ajutati cu un model de cerere ...

Buna seara ,va rog ,se poate sa ma ajutati cu un model de cerere de transfer in cadrul aceleasi institutii .Precizez ca la actualul loc de munca nu mai pot rezista din cauza orelor suplimentare(cauzate de lipsa de personal) ,a stresului prelungit.Toate aceste lucruri mi-au deteriorat starea de sanatate,fapt pe care il pot dovedi cu acte medicale.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:47, 8 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Transferul operează între doua instituții publice și nu în cadrul aceleiași instituții.

Dvs cred ca doriți modificarea locului de munca. Nu exista un anumit model. Puteti depune o solicitare, argumentata, prin care cereți schimbarea locului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii de munca adservio adservio Buna ziua,as vrea sa intreb, in o institutie publica, ce pot face daca cer treaba si nu mi se da, decat asa, cica nica? Mentionez ca am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Transfer companie-proiecte diferite Oana P24 Oana P24 Buna seara! In ceea ce privește un transfer in cadrul aceleiași companii, dar pe proiecte diferite, se poate cere demisia de la actualul loc de muncă ... (vezi toată discuția)
Fisa postului incorecta julyet julyet Daca un angajat are deja o decizie de transfer (aceeasi functie / alt departament) dar refuza semnare act aditional si fisa postului, ce se poate face? O alta ... (vezi toată discuția)