avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a ...

Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a făcut un cont fals de facebook și a vorbit cu o anumită persoană, iar persoana respectivă decide să meargă la poliție pentru a afla cine e în spatele contului, reușește treaba asta?? Multumesc anticipat pentru lămuriri
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:52, 3 Iunie 2023
Deci??
Daca nu s-a comis nicio infractiune, Politia nu se baga.

Pot repeta aici ce am scris pe 22 ianuarie 2016:

Poate da in judecata daca stie pe cine sa dea in judecata (deci nu pe A.N.) si chiar in acest caz trebuie sa dovedeasca faptul ca a dat in judecata pe cine trebuie. Si, ma intreb, daca Politia nu se baga, cum va face dovada? Cere mandat contra websiteului, dand websiteul in judecata, gaseste IP-ul. Daca e IP e proxy de anonimizare, nu mai poate dovedi nimic. Daca nu e IP de anonimizare, da providerul in judecata. Daca e provider din Australia trebuie sa-l dea-n judecata in Australia. In cazul fericit in care providerul deconspira identitatea faptasului, ramane sa-l dea in judecata pe faptas. Parerea mea e ca pana termina primele doua procese raspunderea s-ar putea prescrie si degeaba mai porneste al treilea proces. Iar daca ar castiga al treilea proces si respectivul n-are de unde plati ramane cu banii dati pe avocati si proceduri.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
tgeorgescu, utilizator
O întrebare am și eu dacă cineva a creat un cont fals de Facebook cu un nr de tel cartela pre-paid pt a trimite niște mesaje iar apoi a șters contul definitiv poate fi găsită pers respectiva. ?
Orice se poate dacă există disponibile timpul și resursele necesare. Ale persoanei interesate. Autoritățile se vor implica doar în cazuri penale

Pavel1993 a scris:

O întrebare am și eu dacă cineva a creat un cont fals de Facebook cu un nr de tel cartela pre-paid pt a trimite niște mesaje iar apoi a șters contul definitiv poate fi găsită pers respectiva. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare Mara Maria Mara Maria Am fost defaimata de pe un cont fa Ls facebook .Intrebarea mea este pot afla cine este proorietarul contului fals (vezi toată discuția)
Cum as putea dovedi ca o persoana a creat un cont fals de facebook ... lucian.moscaliuc.sv lucian.moscaliuc.sv Cum as putea dovedi ca o persoana a creat un cont fals de facebook si o denigreaza pe fosta sa sotie. Vrem sa o dam in judecata pentru calomnie si furt de ... (vezi toată discuția)
Urmarire facebook MihaiFB2018 MihaiFB2018 Este posibil demonstrarea ca o persoana a vorbit cu un anumit cont , fara a stii ce cont ,ci doar mesajele. Mai exact identificarea unui cont daca se stiu ... (vezi toată discuția)