Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi angajat

La aceasta data, angajatorul poate obliga angajatul sa se vaccineze? Daca angajatul nu doreste/ nu poate sa se vaccineze, poate angajatorul sa dispuna desfacerea contractului de munca din acest motiv?
Cel mai recent răspuns: cristinavoro , utilizator 17:03, 14 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există o astfel de obligatie în legislația actuala.

Concedierea nu poate fi dispusa pentru acest motiv.
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. In cazul in care angajatorul insista in aceasta directie, ce pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sesiza Inspecția Muncii/ ITM-ul.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dany_2605 dany_2605 Buna seara. am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. am lucrat ca vanzatoare intr un magazin si in ziua mea libera am fost chemata sa facem un inventar. am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in cazul in care șeful mă obligă să îmi dau ... aura19731991 aura19731991 Ce pot face in cazul in care șeful mă obligă să îmi dau demisia?cautindu mi o grămadă de motive (vezi toată discuția)
Concediere abuzivă? sunt pus să-mi scriu demisia Paveloni1981 Paveloni1981 Buna cine poate sa ma ajute cu un raspuns....am fost sunat de sef ca ma da afara de la munca...si ca ar fi ok ca eu cand revin din medical sa imi semnez ... (vezi toată discuția)