avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am facut apel la o amenda mai am dreptul la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am facut apel la o amenda mai am dreptul la alta cale ...

Buna ziua am facut apel la o amenda mai am dreptul la alta cale de atac in cat timp
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:21, 18 Decembrie 2021
Hotararea din apel e definitiva iar in caile de atac extraordinare sunt șanse infime să va incadrati.
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
eu am platit o fiirma de consultanta online ptr apel pe toata durata apelului ,mia redactat prima plangere ptr apel si am asteptat sami fixeze sedinta am inttebat si firma de consultanta dar mia zis sa stau liniștit ca o sa fiu anuntat prin email sau corespondenta nam primit nici o instiintare si mia ajuns ca sa terminat apelu prin judecata in lipsa
firma de contestatie nar fi trebuit sama instiinteze de data procesului sau sa mi redacteze prezuntia de nevinovăție in lipsa?

cotogigi a scris:

Buna ziua am facut apel la o amenda mai am dreptul la alta cale de atac in cat timp

Asta este riscul cand nu apelati la un avocat,aceste firme sunt un fel de tepe ,nu stiti cine se afla in spatele lor,ce pregatire au etc.Nu stiu ce obligatie are o astfel de firma fata de client sr trebui sa rezulte din contract,stiu insa ce obligatii are un av.Nu spun ca nu exista sansa de s intalni un av slab pregatit sau indolent dar probabilitatea este mult mai mic decat la astfel de firme..In spatele lor se ascund juristi de carton care nu au voie ss profeseze,militieni semianalfabeti etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate arhistar arhistar Buna seara, am o problema mare, sunt administrator la o firma si impreuna cu asociatul unic (care este sotul meu) suntem plecati din tara pe perioada ... (vezi toată discuția)
Decizie de plata de la cas the_mack the_mack va salut. am si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema cu cei de la CAS. incepand din anul 2006 pana in anul 2010 cand am fost nevoit sa imi suspend ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident de munca Corrina001 Corrina001 Stiu ca legea muncii prevede in caz de AM, indiferent de cine este vinovat, ca firma este obligata la plata unor salarii compensatorii pt victima cat si pt ... (vezi toată discuția)