Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Tatal meu a cumparat de la primarie un apartament ...

Buna ziua.
Tatal meu a cumparat de la primarie un apartament care are restante la intretinere , in actul de vanzare cumparare nu este specificat de restante. Prin ce lege as putea sa oblig asociatia sa nu puna pe factura de la intretinere restantele fostului proprietar?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
Ravezone, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:43, 19 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare proprietarul detine obligatii de plata de la momentul achizitionarii bunului imobil
Daca asociatia de proprietari intelegea sa recupereze debitul in evidenta avea dreptul legal sa se ridice cu pretentii impotriva debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da următoarea speța: anul trecut am cumpărat ... Adeell94 Adeell94 Buna ziua, Se da următoarea speța: anul trecut am cumpărat un apartament. După ce m-am mutat am aflat de la vecini, ca existau datorii la apa in ... (vezi toată discuția)
Datorii asociatia de proprietari Oanavob Oanavob Buna ziua! Am cumparat un apartament fara datorii in anul 2014, prin banca, iar acum asociata ma obliga sa platesc o anumita suma,lunar ,care sa acopere ... (vezi toată discuția)
Datorie la intretinerea blocului sharzod sharzod Am cumparat prin licitatie publica un apartament. Am finalizat toate actele inclusiv cadastru si intabulare.In acte se specifica clar ca imobilul ... (vezi toată discuția)