avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am lucrat la IEMI (care s-a desfiintat in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am lucrat la IEMI (care s-a desfiintat in 2010) in ...

Buna ziua,
Am lucrat la IEMI (care s-a desfiintat in 2010) in perioada 1980-1991 ca sudor care era incadrata in grupa a-II-a de munca. In 2019 m-am interesat la casa de pensii despre vechime si alte drepturi si mi s-a spus ca nu imi ia in calcul grupa de munca decat daca aduc adeverinta. Cum arhiva fabrici este undeva pe la Braila, si singurul contact un nr. de telefon la care nu raspunde nimeni, cum pot obtine adeverinta?
Acum ar trebui sa ma pensionez, am o vechime de aproape 40 ani, dar deoarece nu mi se recunoaste grupa mai trebuie sa astept inca 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 31 Decembrie 2021
Numai de la cei care detin arhiva acelei societati ... probabil dupa sarbatori vor raspunde la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a lucrat 11 ani la fostul imgb cu grupa ... fteslaru fteslaru Buna ziua, Tatăl meu a lucrat 11 ani la fostul IMGB cu grupa 2 de munca, iar acum in baza acestor ani de munca ar fi putut sa se pensioneze in perioada ... (vezi toată discuția)
Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)