CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

Balucris 
	    	Utilizator

Balucris 
	    	Utilizator	    

cu scuze, e ceva ce nu inteleg: dvs ati cerut sa vi se recunoasca dreptul de a va da acordul? fiindca de fapt asta v-a acordat instanta.
~ final discuție ~
 axxa73	                   

Am obtinut o autorizatie de construire, pentru care m-am luptat cu primaria aproape 2 ani. Am inceput lucrarile de construire, iar vecinii au inaintat actiune ... (vezi toată discuția)
	                    axxa73	                   

Am obtinut o autorizatie de construire, pentru care m-am luptat cu primaria aproape 2 ani. Am inceput lucrarile de construire, iar vecinii au inaintat actiune ... (vezi toată discuția)

luciadamsa	                   

Schimbarea unei activitati economice cuprinse in sectiunea M a CAEN cu o alta cuprinsa in sectiunea S a CAEN, inseamna schimbarea destinatiei initiale a ... (vezi toată discuția)
	                    luciadamsa	                   

Schimbarea unei activitati economice cuprinse in sectiunea M a CAEN cu o alta cuprinsa in sectiunea S a CAEN, inseamna schimbarea destinatiei initiale a ... (vezi toată discuția)

ContSters131834	                   

Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters131834	                   

Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)