avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salarii restante

În cât timp este obligat angajatorul să plătească salariile restante, urmare a unei decizii de reintegrare a salariatului concediat ilegal? Vă rog să îmi comunicați, dacă este posibil, și articolul de lege care prevede acest termen. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ratonu ratat , utilizator 19:55, 5 Ianuarie 2022
Nu este prevazut niciun termen pentru o astfel de plata.

Insa neexecutarea hotărârii judecătoreşti privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de către partea interesată poate face obiectul unei plângeri prealabile.
Va multumesc! Cum se calculeaza cele 15 zile? De la data depunerii cererii de reintegrare?
De la data depunerii cererii de executare ....
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor salariale in urma unei hotarari judecatoresti MatusaVulpe MatusaVulpe Buna ziua, Am castigat in instanta un litigiu de munca, pentru care angajatorul este obligat sa ma repuna pe post, m-a repus fara sa semnez acte altele in ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca costel58 costel58 As dori sa stiu daca exista un termen pentru incadrarea in prevederile art 287 alin(1) lit.g cod penal pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare - cheltuieli de judecata SANTIER SANTIER Buna ziua! Am castigat un proces intentat angajatorului, si acesta a fost obligat la plata salariilor restante, actualizate si indexate... Problema este ... (vezi toată discuția)