avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absente nemotivate /demisie/preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absente nemotivate /demisie/preaviz

Buna ziua! Prietena mea și-a dat demisia pe data de 27.12.2021, urmând ca pe data de 11.01.2022 sa înceapă munca în alt loc. Managerul i-a impus sa stea 20 de zile în preaviz, dar acest lucru nu este posibil pt ea, ea decizand ca ultima zi la actualul loc sa fie 06.01.2022. Managerul i-a spus ca celelalte zile ramase pana la încetarea preavizului vor fi trecute ca absente nemotivate. În ce fel o pot afecta aceste absente? O vor afecta vreodata la angajări viitoare? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulia64 , utilizator 16:52, 6 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o vor afecta acele absente nemotivate la o viitoare angajare ... acestea se scad din vechimea in munca
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Vreau sa-mi dau demisia de la actualul meu angajator, dar doresc sa plec fara preaviz. Angajatorul meu actual nu este de acord sa plec fara ... (vezi toată discuția)
Preaviz Anna94 Anna94 Buna ziua! In urma cu doua săptămâni am semnat cererea de demisie de la locul de munca,urmând perioada preavizului de 20 de zile.Acum 2 zile am primit ... (vezi toată discuția)
Demisie - nerespectare preaviz ContSters171121 ContSters171121 Buna ziua. Sunt angajat la o firma inca in perioada de proba (30 de zile). Mi-am dat preavizul deoarece am gasit intr-un loc mai bun si ne-am inteles verbal cu ... (vezi toată discuția)