avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am si eu o problema, mai exact am avut la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am si eu o problema, mai exact am avut la vanzare ...

Buna ziua!
Am si eu o problema, mai exact am avut la vanzare 2 telefoane si nu mi-am primit banii pe ele(persoana respectiva mi-a facut transfer bancar, dar cel mai probabil a anulat tranzactia). Am numele persoanei si conversatia, Cum ma sfatuiti sa procedez sau va rog sa ma contactati in cazul in care ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 7 Ianuarie 2022
Primul pas este să mergeți de urgență la banca și să faceți o sesizare in acest sens.
Sa faceți dovada că i-ați trimis telefonul, pentru a încerca să blocați bani.
E putin mai complicat, ideea este ca persoana respectiva mi-a trimis banii, insa tind sa cred ca a anulat transferul, deoarece au trecut cateva zile. De aceea as avea nevoie de consultanta, sa prezint fapta mai detaliat.
De la banca va da toate informatiile.
daca a fost anulata, mergeti la politie si depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraudă bancară Marton25 Marton25 Caut un avocat care mă poate ajuta în următoarea situație  In data de 1 aprilie m-a contactat o persoană pe platforma olx cum că ar vrea să cumpere ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Am dat spre vânzare unui intermediar două telefoane dar am fost păcălit. cum se depune o plângere penală? AndreiPop24 AndreiPop24 Buna ziua! As vrea sa nu fie cazul, dar am nevoie de niste ajutor sau sfaturi in legatura cu o tranzactie recenta in urma careia am ramas pagubit. ... (vezi toată discuția)