avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Supercom la Bucuresti, Sectorul 3 ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Supercom la Bucuresti, Sectorul 3 ?

S.C. Supercom S.A. (prin Directia Venituri Buget Local Sector 2) a trimis notificare pe adresa Asociatiei de Proprietari din Sectorul 3 - pentru incheiere de contract de salubritate. Este cumva o greseala ? Primaria sectorului 3 mai are o societate proprie pentru colectarea gunoiului ?
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
Tudorionascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:10, 7 Ianuarie 2022
cred ca Sectorul 3 nu mai vrea sa subventioneze gunoiul si va anunta sa incheiati contract direct cu firma de salubritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare taxa habitat sector 2 danac71 danac71 Buna ziua, Ce demersuri legale se pot face impotriva HCL 392/2018 (https://www.impozitelocale2.ro/dvbl/acte_norm/HCL-392-2018.pdf) ? In ce masura este ... (vezi toată discuția)
Taxa pe habitat sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere? bellefille bellefille Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)