avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bunica mea a sfârșit tragic într-un accident în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bunica mea a sfârșit tragic într-un accident în luna august ...

Bunica mea a sfârșit tragic într-un accident în luna august 2021 . Un consatean conducea cu viteză si probabil nefiind atent a lovit -o cand aceasta circula pe marginea carosabilului. Impactul a fost violent aruncând -o mai bine de 3 m lângă un gard. De atunci se instrumenteaza probele iar dosarul nu a fost încă trimis spre judecată. Polițistul care trebuia sa instrumenteze cazul a fost o lună în concediu apoi s-a pensionat. Al doilea polițist desemnat a fost si el in concediu. Avocatul nostru a facut nenumărate sesizări la judecatoria însă nu a primit niciun răspuns. Ce este de facut in acest caz? Vinovatul se plimba si ne transmite mesaje ca nu avem ce sa-i facem.....A luat o viata si crede ca a cumparat niste polițiști dintr-o comună. Multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
viomari, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:13, 15 Ianuarie 2022
Nu politistii conduc ancheta. Politistii din comuna nu fac cercetare judiciara, doar ajuta pe cei de specialitate.
Sa stii ca aceste cercetari dureaza, deoarece pentru efectuarea diferitelor analize medicale de catre medicina legala este nevoie de o perioada mai lunga.
~ Conținut șters la cerere ~
Urmărirea penală durează și ani buni. Trebuie efectuat autopsie și raport de expertiză tehnică ( pentru stabilirea vinovăției ). Din relatările dumneavoastră reiese că avocatul ales nu prea se pricepe la asemenea spețe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
Laszlo Bicsak, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat culpa comuna..... am avut un accident, am intrat într-o ... Dragoi Mirel Dragoi Mirel Vinovat culpa comuna..... Am avut un accident, am intrat într-o intersecție cu cedează trecerea, m-am asigurat st și dr.... În partea dr aveam o coloana ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acum câteva luni am găsit legea prin care se specifica ... AdinaTopala AdinaTopala Termen legal rezultat autopsie! Buna seara. Acum câteva luni am găsit legea prin care se specifica că termenul legal în vedere eliberării rezultatului ... (vezi toată discuția)
Accident între o depasire interzisa și viraj la stanga avem ... Mary136 Mary136 Accident între o depasire interzisa și viraj la stanga Avem următoare speta: Eram pe un drum național, în localitate și la un moment dat am vrut sa ... (vezi toată discuția)