Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii urmas

Se poate beneficia in acelasi timp de pensie de urmas militara si de pensie de urmas civila de stat? Persoana decedata a avut pensie militara si pensie civila de stat.Persoana in cauza nu are nici un venit ,si nici pensie proprie.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:25, 13 Ianuarie 2010
Nu, va opta doar pentru una ( logic, cea mai mare) . :)
Spuneti ca sustinatorul decedat beneficia de pensie din doua sisteme. Sunteti sigur?
Va rog sa-mi spuneti cand i s-au deschis drepturile de pensie in sistemul militar si cand cele in sistemul public (macar anii, daca nu stiti datele exacte).

Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara de urmas fyfy fyfy doresc raspuns la o intrebare: - sotia, are 53 de ani, nu lucreaza, poate beneficia pe o perioada de 6 luni de pensie de urmas, solicitand aceste drepturi ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de pe urma sotului ? viomitrea viomitrea Buna ziua, sunt o pensionara la limita de virsta ,cu o pensie de 800 de lei ,. Mentionez ca dupa o casatorie de 43 de ani, mi-a murit sotul acum un an de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia supravietuitoare si pensia proprie mmus mmus Buna ziua, Bunicul meu a decedat in mai 2008. La data respectiva era pensionar, beneficiind de pensie la limita de varsta si de pensie CAP, bunica mea fiind ... (vezi toată discuția)