avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca neinregistrat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca neinregistrat

Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul cabinet nu se regaseste in revisal.Contabila firmei mi-a trimis o copie dupa revisal in whatsapp in care apar cu contract de munca activ.Este posibila o greseala din partea ITM-ului?Sau angajatorul a transmis revisalul apoi l-a declarat"eroare" si l-a sters
Cel mai recent răspuns: lioara44 , utilizator 13:03, 3 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este greseala ITM-ului.... este posibil sa va fi dat angajatorul un raport per salariat.

De când sunteți angajat la acel cabinet?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din 04.01.2021. Ma gandesc sa merg la Administratia Financiara sa vad daca este inregistrat contractul.Mai mult patronul refuza sa-mi plateasca salariul aferent lunii decembrie.Nu exista nici un numar de inregistrare pe exemplarul meu de contract sau pe contractul de la angajator. Daca revisalul a fost transmis trebuia sa figurez la ITM, nu?
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
lioara44, utilizator
Daca c.i.m. a fost inregistrat in revisal care a fost transmis trebuia sa figurati la ITM.
sau a completat acea copie care v-a trimis-o pe whatsapp ,sa va linisteasca ,,dar in realitate ,nu este adevarat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate scoate din programul de contabilitate raport pe salariat pe care scrie Revisal, fara ca acesta sa fie transmis la ITM. Daca aveti spatiu privat virtual pe ANAF, puteti verifica la solicitari, D112 contrib., daca vi s-au platit taxele la salariu. Dar daca la ITM nu va gaseste, putin probabil sa aveti contractul inregistrat

Alte discuții în legătură

Itm, anaf, cnas si cnpp isi pot interoga intre ele bazele de datele? cyan cyan O autoritate a statului poate interoga baza de date cu contributiile platite de angajatori si care este gestionata de alta autoritate a statului? ANAF-ul, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nedeclarat in revisal mototo mototo Angajatorul a incheiat pentru un salariat , incepand cu 01.11.2013 contract de munca cu timp partial pe durata nedeterminata . Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)